Καλώς ήρθατε στην Pharmasquare

Ethicsport

Banner-cat-ethicsport2

ETHICSPORT

Η Ethicsport είναι μια εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που έχει ως πρωταρχικό σκοπό της την αυστηρά επιστημονική προσέγγιση των αθλητικών δραστηριοτήτων συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των παράνομων πρακτικών που ρυπαίνουν τον κόσμο του αθλητισμού τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Στα προϊόντα της Ethicsport χρησιμοποιούνται μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής.
Η σύνθεση κάθε προϊόντος είναι μοναδική και εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων.
Κάθε προϊόν της Ethicsport ελέγχεται προληπτικά από ανεξάρτητα εργαστήρια Δημόσια Υγείας και υποβάλλεται σε μικροβιολογικές και αντί-ντόπινγκ εξετάσεις οι οποίες αποδεικνύουν ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις υγειονομικές απαιτήσεις και τους κανονισμούς της WADA.
Πολλά προϊόντα της Ethicsport είναι πιστοποιημένα χωρίς γλουτένη και η σφραγίδα στη συσκευασία τους εγγυάται την απουσία της .
Η συνεχής μας έρευνα προσανατολίζεται σε νέα προϊόντα τα οποία θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των αθλητών.
Η δημιουργία κάθε νέου προϊόντος έχει αφετηρία την προσεκτική εξέταση της ανάλογης επιστημονικής βιβλιογραφίας προκειμένου η συγκεκριμένη λειτουργία του να σέβεται πλήρως το ανθρώπινο σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ethicsport.gr