Καλώς ήρθατε στην Pharmasquare

Make an Appointment

Make an Appointment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

PHARMASEPT

Η PHARMASEPT είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος
.
Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα.

Με βάση μια πληθώρα συστατικών φυσικής προέλευσης και σε συνδυασμό με την επιστήμη, τα προϊόντα της PHARMASEPT λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή.
MENARINI HELLAS

O όμιλος Menarini έχει έδρα την Φλωρεντία Ιταλίας και παράδοση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Μέσα από τις 14 παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα 6 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης στις 100 χώρες δραστηριοποίησής της, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή της την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

H ΜENARINI HELLAS, έχει 27 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά προσφέροντας φαρμακευτικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας ενώ, από τον Οκτώβριο του 2016, με τη δημιουργία του νέου Τμήματος Consumer HealthCare, έχει στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την διατήρηση της υγείας κι ευεξίας του σύγχρονου ανθρώπου.
Ethicsport

Η Ethicsport είναι μια εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που έχει ως πρωταρχικό σκοπό της την αυστηρά επιστημονική προσέγγιση των αθλητικών δραστηριοτήτων συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των παράνομων πρακτικών που ρυπαίνουν τον κόσμο του αθλητισμού τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Στα προϊόντα της Ethicsport χρησιμοποιούνται μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής. Η σύνθεση κάθε προϊόντος είναι μοναδική και εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων. Κάθε προϊόν της Ethicsport ελέγχεται προληπτικά από ανεξάρτητα εργαστήρια Δημόσια Υγείας και υποβάλλεται σε μικροβιολογικές και αντί-ντόπινγκ εξετάσεις οι οποίες αποδεικνύουν ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις υγειονομικές απαιτήσεις και τους κανονισμούς της WADA.

Πολλά προϊόντα της Ethicsport είναι πιστοποιημένα χωρίς γλουτένη και η σφραγίδα στη συσκευασία τους εγγυάται την απουσία της .
Η συνεχής μας έρευνα προσανατολίζεται σε νέα προϊόντα τα οποία θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των αθλητών.
Η δημιουργία κάθε νέου προϊόντος έχει αφετηρία την προσεκτική εξέταση της ανάλογης επιστημονικής βιβλιογραφίας προκειμένου η συγκεκριμένη λειτουργία του να σέβεται πλήρως το ανθρώπινο σώμα.
Virilia

Το VIRILIA είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με Αργινίνη, Ψευδάργυρο, Ταυρίνη και Κιτρουλίνη, εμπλουτισμένο με Maca, Tribulus και Muira Puama. Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που συμμετέχει σε σημαντικές διαδικασίες του μεταβολισμού. Μάλιστα, η σύνθεση του μονοξειδίου του αζώτου απαιτεί την παρουσία αργινίνης.
Η κιτρουλίνη είναι ένα πρόδρομο αμινοξύ της αργινίνης και συμμετέχει στη σύνθετη βιοχημική διαδικασία που οδηγεί στην παραγωγή του μονοξειδίου του αζώτου. Η παρουσία του ψευδαργύρου σε υψηλές δοσολογίες συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.
Το Tribulus Terrestris χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή κινέζικη και ινδική ιατρική. Αναπτύσσει τονωτική και υποστηρικτική δράση για τον μεταβολισμό, καταπολεμώντας τη σωματική και πνευματική κόπωση. Διαδραματίζει επίσης ενεργό ρόλο για τη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.
Το Muira Puama είναι ένα χαρακτηριστικό φυτό της Βραζιλίας, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το εκχύλισμα του φυτού έχει τονωτική δράση για τη σωματική και πνευματική κόπωση. Είναι επίσης γνωστό για τις α-ντιοξειδωτικές του ιδιότητες.
Το Maca (Lepidium Meyenii) είναι μια ρίζα που προέρχεται από τη Λατινική Αμερική και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την ευεξία του άνδρα. Το Maca είναι ένα παραδοσιακό τονωτικό -προσαρμοσιογόνο για την καταπολέμηση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης.
Η Εικοσιοκτανόλη είναι μια δραστική ουσία που παράγεται από το σακχαροκάλαμο και χρησιμοποιείται παραδοσιακά στις χώρες της Καραϊβικής για την αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων. Η εικοσιοκτανόλη διατίθεται στην Κούβα με την εμπορική ονομασία PPG.

Η Καφείνη και η Ταυρίνη ενισχύουν το αυτό το σκεύασμα που έχει μελετηθεί για τη διατήρηση της ευεξίας του άνδρα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) είναι ένας βασικός ενδογενής διαμεσολαβητής και ρυθμίζει πολύ σημαντικές διαδικασίες , όπως η αγγειοδιαστολή και η μετάδοση των νευρικών ώσεων. Η σύνθεση αυτής της ένωσης στον οργανισμό μας επιτελείται από μια ομάδα ενζύμων που ανήκουν στην ομάδα των συνθετασών του μονοξειδίου του αζώτου (NOS), τα οποία χρησιμοποιούν ως υπόστρωμα την αργινίνη σε ένα σύνθετο κύκλο που τη μετατρέπει σε κιτρουλίνη.

Η συνύπαρξη της κιτρουλίνης στα υποστρώματα εκκίνησης καθιστά πιο αποτελεσματική τη διαδικασία παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου. Το μονοξείδιο του αζώτου προκαλεί την αγγειοδιαστολή που επιτρέπει μεγαλύτερη παροχή αίματος στις περιοχές στις οποίες είναι αναγκαία, επιτελώντας συνεπώς ένα σημαντικό ρόλο στον θεμελιώδη μηχανισμό της σεξουαλικής λειτουργίας και καθιστώντας το μυϊκό σύστημα έτοιμο να αντιδράσει όταν είναι αναγκαίο.
Το VIRILIA:
• Μπορεί να καταναλωθεί μαζί με αλκοόλ
• Δεν επηρεάζει την ικανότητα οδήγησης
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από υγιείς ανθρώπους